Ladataan tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Erityinen sisarus -vertaistukiviikonloppu vanhemmille, Leppävirta

24.3.2023 @ 17:0026.3.2023 @ 14:00

Erityinen sisarus -vertaistukiviikonloppu

Toivotamme kaikki erityislasten vanhemmat tervetulleiksi mukaan vertaistukiviikonloppuun!

Viikonloppu on tarkoitettu vanhemmille. Viikonlopun teemana sisarussuhteet ja alustajana mukana Munuais- ja maksaliiton palvelupäällikkö ja erityisen veli Timo Rautiainen. Lisäksi viikonloppu tarjoaa mahdollisuuden rentoutumiseen, irtiottoon arjesta ja yhdessä oloon vertaisvanhempien kanssa. Viikonlopun ohjelmaan ja aikatauluun voit tutustua tämän linkin kautta.

Mukana viikonlopun menossa vapaaehtoiset Leijonaemot Tiina ja Hanna-Maija.

Ilmoittautuminen tämän linkin kautta. Tapahtumaan mahtuu mukaan 20 osallistujaa ja etusijalla ovat Leijonaemot ry:n jäsenet. Jos tapahtumaan on hakijoita enemmän kuin paikkoja on tarjolla, tällöin paikat jaetaan ensin etusijalla olevien kesken ja sen jälkeen ilmoittautumisjärjestyksessä.

Omavastuuosuus: Leijonaemot ry:n jäsenille 100 €/hlö ja muille 140 €/hlö. Hintaan sisältyy ohjelman lisäksi täysihoito ja majoitus 2 hengen huoneissa. Yhden hengen huoneita saatavilla rajoitetusti 70 euron lisämaksusta.

Tapahtumaan valitut henkilöt saavat maksulinkin omavastuuosuudesta sähköpostitse, kun tapahtuman vähimmäisosallistujamäärä on täyttynyt ja tapahtuman toteutus on vahvistunut. Tämän jälkeen ilmoittautuneet saavat maksulinkin muutaman päivän sisällä ilmoittautumisesta, jos vapaita paikkoja on tarjolla. Maksulinkki on voimassa 7 vuorokautta lähetyksestä ja omavastuuosuus tulee on maksettuna tuona aikana. Tapahtumaan osallistuminen vahvistuu maksusuorituksella ja maksamattomat varaukset vapautetaan eräpäivän jälkeen ja jaetaan varasijoille oleville tai uusille ilmoittautujille ilmoittautumisjärjestyksessä. Lue tapahtuman osallistumis- ja peruutusehdot.

Tapahtuma on tarkoitettu vain aikuisille, eikä lasten osallistuminen tapahtumaan ole mahdollista. Jokainen osallistuja on vastuussa omasta turvallisuudestaan eikä osallistujia ole vakuutettu järjestäjän toimesta.

Tiedustelut: toimisto@leijonaemot.fi tai puh. 050 408 6567

 

 

Tiedot

Alkaa:
24.3.2023 @ 17:00
Loppuu:
26.3.2023 @ 14:00
tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Leijonaemot ry
Puhelin
+35845 893 6493
Sähköposti
toimisto@leijonaemot.fi
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Tapahtumapaikka

Sport ja Spa Hotel Vesileppis
Vokkolantie 1
Leppävirta, 79100
+ Google Map

Leijonaemot