Ladataan tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Perheiden elämyspäivä, Kirkkonummi

29.9.2019 @ 11:0016:00

Toivotamme kaikki erityislapsiperheet lämpimästi tervetulleiksi mukaan Perhe edellä puuhun -hankkeen perheiden elämyspäivään!

Päivän teemana on perheiden vuorovaikutuksen tukeminen. Aihetta luotsaamassa Outi Mäenpää, näyttelijä ja kouluttaja. Perheitä varten päivässä mukana myös vapaaehtoinen Laura.

Päivässä perheillä mahdollisuus tutustua tallin eläimiin ja osallistua talutusratsastukseen. Päivän aikana nautitaan maukas evästarjoilu.

Alustava ohjelma:
klo 11.00-11.30 Tervetuloa: päivän esittely ja tutustumista
klo 11.30-12.30 Evästyshetki
klo 12.30-14.30 Outin juttu: rakkaudelliset rajat, ilo ja voimaa
klo 14.30-15.30 Talutusratsastusta halukkaille
klo 15.30-16.00 Päivän purku ja kotiinlähtö

Tapahtuma järjestetään Outi Mäenpään vanhassa maalaistallissa Kirkkonummen Jorvaksessa. Huomioithan, että tallilla asustelee kahden hevosen lisäksi myös koira ja kissa. Huomio myös, että tallilla on ulkovessa. Toiminta tapahtuu pääosin ulkona, joten huomioittehan sään mukaiset varusteet.

Tapahtumassa ei ole lastenhoitoa. Jokainen osallistuja on vastuussa omasta turvallisuudestaan eikä osallistujia ole vakuutettu järjestäjän toimesta. Vanhemmat ovat koko tapahtuman ajan vastuussa lapsistaan, huolehtivat lastensa liikkumisesta tiloissa ja ohjelmaan osallistumisesta.

Ilmoittautumiset: Mukaan mahtuu viisi perhettä ja etusijalla ovat Leijonaemot ry:n jäsenperheet. Jos tapahtumaan on hakijoita enemmän kuin paikkoja on tarjolla, tällöin paikat jaetaan ensin etusijalla olevien kesken ja sen jälkeen ilmoittautumisjärjestyksessä.

Osallistumismaksu: Leijonaemot ry:n jäsenille 20 €/perhe ja muille 40 €/perhe. Maksu sisältää ohjelman sekä eväsruokailun. Osallistumislasku lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla ja se tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä. Tapahtumaan osallistuminen vahvistuu maksusuorituksella ja maksamattomat varaukset vapautetaan eräpäivän jälkeen ja jaetaan varasijoille oleville tai uusille ilmoittautujille ilmoittautumisjärjestyksessä.

Näytä peruutusehdot

Peruutus tulee tehdä kirjallisesti osoitteeseen toimisto@leijonaemot.fi ennen laskun eräpäiv ää ja vähintään 14 vrk ennen tapahtuman alkua, jolloin osallistumismaksu mitätöidään/palautetaan eikä peruutusmaksua peritä. Muutoin peruutusmaksu on puolet (50%) osallistumismaksusta. Osallistumismaksu mitätöidään/palautetaan ja peruutusmaksua ei peritä sairastapauksissa lääkärintodistusta vastaan. Peruuttamatta jätetystä paikasta veloitetaan osallistumismaksu sekä koituneet majoitus/ruokailukulut. Osallistumis- ja peruutusmaksut ovat perintäkelpoisia.

Tiedustelut: toimisto@leijonaemot.fi tai puh. 045 893 6493

Tiedot

Päivämäärä:
29.9.2019
Aika:
11:00–16:00
Hinta:
tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Outi Mäenpään talli
Västergårdintie 27
Jorvas, 02420 Suomi
+ Google Map

Ilmoittautuminen

Tickets are not available as this tapahtuma has passed.

Leijonaemot