Ladataan tapahtumat

Arjen väsyttämät vanhemmat viikonloppu, Lempäälä

11.9. @ 17:0013.9. @ 14:00

Toivotamme kaikki erityislasten vanhemmat lämpimästi tervetulleiksi!

Viikonloppu on tarkoitettu erityislasten vanhemmille, joiden arki on erityisen kuormittavaa. Tavoitteena on antaa osallistujille voimia selviytyä arjen haasteista paremmin sekä mahdollistaa muiden vastaavassa tilanteessa olevien erityislasten vanhempien tapaaminen. Viikonloppuun osallistuville yksinhuoltajavanhemmille on tarjolla kohdennettua vertaistukea. Viikonloppu tarjoaa mahdollisuuden rentoutumiseen ja lepoa arjen haasteista.

Viikonlopun menossa mukana ja vetäjinä Karita ja Salla.

Ilmoittautuminen tapahtumaan käynnistyy 19.6.2020: Mukaan mahtuu 14 henkilöä ja etusijalla Leijonaemot ry:n jäsenet, jotka ilmoittautuvat 17.7. mennessä. Tämän jälkeen paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Osallistumismaksu: jäsenille 80 €/hlö ja muille 100 €/hlö. Hintaan sisältyy ohjelman lisäksi täysihoito ja majoitus 2 hengen huoneissa. Osallistumislasku lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla ja se tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä. Tapahtumaan osallistuminen vahvistuu maksusuorituksella ja maksamattomat varaukset vapautetaan eräpäivän jälkeen ja jaetaan varasijoille oleville tai uusille ilmoittautujille ilmoittautumisjärjestyksessä. Lue peruutusehdot.

Tapahtuma on tarkoitettu vain aikuisille, eikä lasten osallistuminen tapahtumaan ole mahdollista. Jokainen osallistuja on vastuussa omasta turvallisuudestaan eikä osallistujia ole vakuutettu järjestäjän toimesta.

Tiedustelut: toimisto@leijonaemot.fi tai puh. 045 893 6493

Tiedot

Alkaa:
11.9. @ 17:00
Loppuu:
13.9. @ 14:00
tapahtumaluokka:
tapahtuma tagia:
,

Tapahtumapaikka

Vaihmalan hovi
Vaihmalantie 144
Lempäälä, 37500
+ Google Map
Kotisivu:
http://vaihmalanhovi.fi

Leijonaemot