Ladataan tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Viikonloppu aikuistuvien nuorten vanhemmille, Rokua

10.9.2021 @ 17:0012.9.2021 @ 14:00

Viikonloppu aikuistuvien nuorten vanhemmille

Toivotamme kaikki erityislasten vanhemmat tervetulleiksi!

Viikonlopussa pohditaan erityistä tukea tarvitsevan nuoren itsenäistymisistä ja kotoa irtaantumista. Viikonlopun teemana on ”Omille poluille”, ja pohdimme yhdessä mm. miten voi valmistautua nuoren aikuistumiseen ja mitä se tuokaan tullessa, ja miten vanhempana voin tukea nuorta löytämään oman polun ja reitin.

Tavoitteena on antaa osallistujille voimia selviytyä arjen haasteista paremmin sekä mahdollistaa muiden vastaavassa tilanteessa olevien erityislasten vanhempien tapaaminen. Viikonloppuun sisältyy myös mukavaa virkistäytymistä ja mukavaa yhdessäoloa.

Tapahtumassa mukana vertaisohjaajina erityislasten vanhemmat Katja ja Pekka, sekä ryhmätyöskentelyn ohjaajina Satu Koivurinne, KVPS ja Kati Palsinajärvi, kokemusasiantuntija.

Ilmoittautuminen: Tapahtuma on täynnä, mutta voit ilmoittautua varasijalle ilmoittautumiset@leijonaemot.fi. Mukaan mahtuu 20 henkilöä ja etusijalla Leijonaemot ry:n jäsenet, jotka ilmoittautuvat 16.7. mennessä. Tämän jälkeen paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Osallistumismaksu: jäsenille 80 €/hlö tai 120 €/pariskunta ja muille 100 €/hlö tai 180 €/pariskunta. Hintaan sisältyy ohjelman lisäksi täysihoito ja majoitus 2 hengen huoneissa. Osallistumislasku lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla ja se tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä. Tapahtumaan osallistuminen vahvistuu maksusuorituksella ja maksamattomat varaukset vapautetaan eräpäivän jälkeen ja jaetaan varasijoille oleville tai uusille ilmoittautujille ilmoittautumisjärjestyksessä. Lue peruutusehdot.

Tapahtuma on tarkoitettu vain aikuisille, eikä lasten osallistuminen tapahtumaan ole mahdollista. Jokainen osallistuja on vastuussa omasta turvallisuudestaan eikä osallistujia ole vakuutettu järjestäjän toimesta.

Tapahtuman esite ja ohjelma (pdf)

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä KVPS ja Leijonaemot ry

Tiedot

Alkaa:
10.9.2021 @ 17:00
Loppuu:
12.9.2021 @ 14:00
Hinta:
tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Rokua Health & Spa Hotel
Kuntoraitti 2
Rokua, 91670 Suomi
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto

Leijonaemot