Rosso juhlii synttäreitään erityislapsiperheiden kanssa

Kategoria: Astetta asiallisemmin | 0

Rosso-ravintolat täytti lokakuussa 40 vuotta ja syntymäpäivälahja annettiin erityislapsiperheille

Lokakuussa 40 vuotta täyttänyt ravintolaketju Rosso on ollut ensivuosistaan asti paikka, jonne on kokoonnuttu syömään yhdessä niin arkena kuin juhlahetkinä. Kantapöytään istahdetaan usein sukupolvesta toiseen ja eri kokoonpanoin.

Syntymäpäivälahja erityislapsiperheille

40-vuotisjuhlaansa Rosso viettää yhdessä meidän kanssamme. Rosso lahjoittaa Leijonaemoille 15 ravintolalahjakorttia, joilla 15 Leijonaemo-perhettä voi viettää oman juhlahetkensä kotikaupungin Rossossa. Ruokailuhetkien paikkakunniksi valittiin kaupungit, joissa on Leijonaemot ry:n vertaistukiryhmä ja Rosso-ravintola. Kaupungit ovat: Espoo, Helsinki, Hyvinkää, Hämeenlinna, Iisalmi, Joensuu, Kajaani, Kokkola, Kuopio, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Porvoo, Raisio (lähellä Turun ryhmää) ja Salo.  Kuhunkin ravintolaan pääsee syömään yksi perhe. Lahjoituksen arvo on 2250 euroa. ”Meillä on upea, palvelualtis henkilökunta ympäri maan. On hienoa saada kutsua erityistä tukea tarvitsevia lapsiperheitä asiakkaiksemme ja meidän palveltavaksemme”, Rosson ketjupäällikkö iloitsee.

”Leijonaemojen toiminnassa on mukana erityislapsiperheitä, joissa on vammainen tai pitkäaikaissairas lapsi tai lapsia. Usein toinen vanhemmista joutuu jäämään työelämän ulkopuolelle tai voi tehdä vain vähän työtä, joten muiden arjen haasteiden lisäksi perheen talous on ahtaalla. Olemme kiitollisia, että Rosso valitsi Leijonaemot juhlavuoden yhteistyökumppaniksi ja tarjoaa perheillemme mahdollisuuden herkutteluun ravintoloissaan”, sanoo toiminnanjohtaja Janet Grundström Leijonaemot ry:stä.

Lahjakortteja haki yhteensä 109 perhettä. Kunkin hakijaperheen tilanne oli sellainen, että he olisivat ansainneet ruokailuhetken Rossossa. Niinpä päädyimme arpomaan number generatorin avulla lahjakorttien saajat. Leijonaemojen toimistolta ollaan yhteydessä Lahjakorttien saajiin viikon 45 aikana.

Rosso

Rosso on tarjoillut italialaista ruokakulttuuria ja iloista yhdessäoloa suomalaisille jo yli 40 vuotta. Juhlavuoden tunnelmaan sopii esimerkiksi La Serata Romana, parhaita italialaisia makuja tarjoileva roomalainen ilta. Tarjoiluun kuuluu runsas antipastovalikoima, roomalaista pizzaa ja jälkiruoka. Rosso-ketjuun kuuluu tällä hetkellä 28 ravintolaa 27 paikkakunnalla. www.raflaamo.fi/fi/rosso

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *