Valokeilassa: Samuli

posted in: Päin perhettä | 0

Minä olen Samuli ja olen 10 vuotta. Perheeseeni kuuluu vanhemmat ja isosisko. Harrastan futista ja lätkää.

Pelaan futiksessa yleensä laitaa, mutta lätkässä ei ole mitään vakipaikkaa. Futiksessa kaikkein hauskinta on se, että pääsee tekemään maaleja. Mulla on viis kertaa viikossa treenit. Joo, on ihan sopivasti treeniä.

Ai ketkä on mun esikuvia urheilussa? Cristiano Ronaldo jalkapallossa. Cristiano on Juventuksen hyökkääjä ja Portugalin maajoukkueen kapteeni. Cristiano Ronaldossa on hyvää se, että se on kaikkien aikojen paras jalkapalloilija. Oon ottanut siitä mallia ainakin käytöksessä, heh heh. Ja sitten Patrick Kane jääkiekossa. Hän pelaa Chicago BlackHawksissa NHL:ssa. Hänen pelipaikkansa on oikea laitahyökkääjä. Lätkässä musta on myös hauskinta tehdä maaleja.Ja formulakuskeista suosikkini on Lando Norris McLarenin tallista. Poikkeusaikoina mulla on ollut futisharkkoja aika normaalisti, mutta lätkässä ei ihan. Urheilun lisäksi pelaan pleikkarilla FIFAA. Yleensä pelaan Juventuksella.

Jos mä saan päättää, miten meidän perhe viettää sisarusten päivää, niin mä tiedän kyllä miten me juhlitaan. Järjestetään FIFA-turnaus pleikkarilla koko perheen kesken. Joo, kyllä mun sisko lähtis mukaan. Häviämään! Kyllä se tulis pelaamaan, jos se sais jonkun palkinnon. Mä voittaisin koko meidän perheen vaikka silmät kiinni siinä turnauksessa. Voittaminen on tärkeintä (varsinkin FIFAssa)!

Mä tykkään katsoa leffaa koko perheen kanssa yhdessä, suosikkejani on Simpsons-leffa ja Home Alone. Ai mikä on kivointa, mitä voi tehdä siskon kanssa? Ärsyttää sitä.

Karolina Lamroth

Projektityöntekijä Erityislapsiperheen näkymätön sisarus -hankkeessa

Valokeilassa-sarjan blogitekstit ovat osa Leijonaemojen Erityislapsiperheen näkymätön sisarus -hanketta , jossa huomion valokeilassa ovat erityislasten sisarukset. Kansainvälistä sisarusten päivää vietetään lauantaina 10.4. ja Leijonaemot kannustaa pistämään silloin kekkerit kotiväen kesken pystyyn!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *