tyttö ja koira

Valokeilassa: Netta

posted in: Päin perhettä | 0

Mä olen Netta ja olen 8 vuotta vanha. Meidän perheeseen kuuluu isä ja äiti, sisko ja koira. Mä tykkään leikkiä kavereiden kanssa, tehdä temppuja kotona, touhuta meidän koiranpennun kanssa ja tehdä Tiktok-videoita. Mulla on jo yli 300 seuraajaa Tiktokissa!

Mä harrastan partiota ja mun uusi lempiharrastus on cheerleading. Partiosta mä tykkään, koska siinä pääsee leikkimään kavereiden kanssa ulkona ja pääsee myös leireille. Mä odotan kovasti ensi kesän partioleiriä. Mun lempiharrastus on kuitenkin cheerleading. Tykkään kovasti liikkua kotona, tehdä kärrynpyöriä ja siltoja ja niitä samoja taitoja voin tehdä cheerleadingissä. On tosi kiva oppia uusia erilaisia temppuja ja tehdä esimerkiksi nostoja yhdessä ryhmän kanssa.

Juuri äsken opin tekemään arabialaisen kärrynpyörän. Siinä tullaan alas kärrynpyörästä tasajalkaa. Kärrynpyörä on musta helppo tehdä yhteen suuntaan, mutta parhaillaan mä harjoittelen tekemään sitä toiseen suuntaan. Se on aikaa vaikeeta, mut mä opin paremmaksi koko ajan. Cheerleading on mulle uusi harrastus, mutta aion harrastaa sitä vielä pitkään. Haluan tulla tosi taitavaksi.

Me saatiin vähän aikaa sitten koiranpentu ja se on söpöin ja ihanin koira ikinä! Sen kanssa voi leikkiä ja riehua. Se myös nukkuu paljon ja mä tykkään sen kanssa halia. Meidän koira on resque-koira, joka tuli meille ulkomailta. Me otettiin resque-koira, koska me haluttiin tarjota koti kodittomalle koiralle. Se on tosi kiltti ja tottui meidän perheeseen nopeasti. Me ollaan niin onnellisia mun siskon kanssa, kun saatiin koira!

Teksti: Hanne-äiti

Valokeilassa-sarjan blogitekstit ovat osa Leijonaemojen Erityislapsiperheen näkymätön sisarus -hanketta , jossa huomion valokeilassa ovat erityislasten sisarukset. Kansainvälistä sisarusten päivää vietetään lauantaina 10.4. ja Leijonaemot kannustaa pistämään silloin kekkerit kotiväen kesken pystyyn!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *