Valokeilassa: Jonne

posted in: Päin perhettä | 0

Haastattelussa on Jonne, 17 vuotta. Jonnen perheeseen kuuluu nuorempi sisko, vanhempi veli, isä, äiti ja kaksi lemmikkikissaa. Jonne tykkää pelata tietokoneella ja puhelimella erilaisia pelejä.

Jonnelle tärkeitä asioita ovat tietokonepelit ja Pokemon-peli, lukeminen ja ajanvietto perheen ja ystävien kanssa. Jonne rakastaa eläimiä ja hoitaa mielellään perheen kissoja, jotka ovat miltei saman ikäisiä kuin Jonne itse.

Jonne tulee iloiseksi monista asioista, erityisen mieluisia ovat kuitenkin yön yli pelattavat lanit kavereiden kanssa.Jonne pelaa mielellään Pokemonia erityisen veljensä kanssa ja kokee heidän olevan hyvä tiimi sekä pelissä että tosielämässä.

Jonne kertoo, että mikäli hän ja sisaruksensa olisivat syntyneet metsän eläimiksi, veli olisi karhu, sillä hän on iso ja vahva. Jonne olisi kettu, sillä hän on vilkas ja puuhailee mielellään erilaisia asioita. Sisko puolestaan olisi liito-orava, sillä sisko on luonteeltaan tarkkaavainen ja rauhallinen.

Jonne opiskelee sähköasentajaksi ja hän toivoo pääsevänsä jatko-opiskelemaan ammattiin valmistumisensa jälkeen. Hän toivoo aikuistuessaan perustavansa oman perheen ja olevan mukavassa työpaikassa. Jonnen mielestä oli hauska ajatus, että hänen elämästään ja hänelle tärkeistä asioista tehdään blogikirjoitus.

Johanna Tauriainen
Kirjoittaja on Diakonia-ammattikorkeakoulun sosionomiopiskelija

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *