Leijonaemot ry:n jäsenet saavat alennetun osallistumismaksun ja ovat osallistujina etusijalla. Jäsenillä on myös mahdollista hakea tukea osallistumismaksuun ja matkakuluihin maksukyvyn alentumisesta johtuen. liity jäseneksi

Osallistujien valinta ja vahvistus

Etusijalla osallistujien valinnassa ovat Leijonaemot ry:n jäsenet, jotka ovat ilmoittautuneet tapahtumaan viimeistään 8 viikkoa ennen tapahtuman käynnistymistä. Tämän jälkeen paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Tapahtumaan osallistuminen vahvistuu maksusuorituksella, joka tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä. Maksamattomat varaukset vapautetaan ja jaetaan varasijoille oleville tai uusille ilmoittautujille ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistumislasku lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla.

Osallistumismaksut

Vertaistukiviikonloput: Leijonaemot ry:n jäsenille 60 €/hlö la-su, 80 €/hlö pe-su tai 100 €/pariskunta la-su, 120 €/pariskunta pe-su Leijonaemot ry:n jäsenille. Ei jäsenille hinta on 100 €/hlö tai 180 €/pariskunta viikonloppuihin. Hintaan sisältyy ohjelman lisäksi täysihoito ja majoitus 2 hengen huoneissa (rajoitetusti 1 hengen huoneita tarjolla lisämaksusta). Viikonloppuun voi myös osallistua ilman majoitusta, mutta viikonlopun hinta on sama kuin majoittuville.

Vertaistukipäivät ja -illat: Leijonaemot ry:n jäsenille 15 €/hlö, muille 35 €/hlö. Maksu sisältää päivän ohjelman ja lounaan. Päivä- ja iltatapahtumien osallistumismaksu saattaa vaihdella riippuen tapahtuman sisällöstä tai ohjelmatarjonnasta.

Hemmottelupäivä/ilta: Leijonaemot ry:n jäsenille 15 €/hlö, muille 35 €/hlö. Maksu sisältää ohjelman (hemmottelu tai aktiviteetit) lisäksi lounaan/iltapalan ja iltapäiväkahvit kahvileivän kera.

Perhepäivät: Leijonaemot ry:n jäsenille 20 €/perhe, muille 40 €/perhe. Lisäosallistujat (yli 4 henk) tai ei-jäsenet perheestä: 5 €/hlö. Maksu sisältää ohjelman lisäksi lounaan ja iltapäiväkahvit kahvileivän kera.

Perhetapahtuma (1 yö): Leijonaemot ry:n jäsenille 100 €/perhe ja muille 140 €/perhe (2-4 henk.). Lisäosallistujat (yli 4 henk) tai ei-jäsenet perheestä: 20 €/hlö. Hintaan sisältyy ohjelman lisäksi täysihoito ja majoitus 2 hengen huoneissa tai perheittäin.

Perheviikonloput (pe-su): Leijonaemot ry:n jäsenille 120 €/perhe ja muille 160 €/perhe (2-4 henk.). Lisäosallistujat (yli 4 henk) tai ei-jäsenet perheestä: 20 €/hlö. Hintaan sisältyy ohjelman lisäksi täysihoito ja majoitus 2 hengen huoneissa tai perheittäin.

Koulutukset: Leijonaemot ry:n jäsenille, jotka sitoutuvat toimimaan vapaaehtoisina Leijonaemoissa koulutus on maksutonta. Koulutettu vapaaehtoinen sitoutuu vähintään yhteen vapaaehtoistehtävään 12 kk kuluessa koulutuksesta. Muille koulutusmaksu on viikonlopusta (pe-su) 120 €/hlö, (la-su) 80 €/hlö ja koulutuspäivä 40 €/hlö.

Ilmoittautuminen aukaistaan noin 12 viikkoa ennen tapahtuman alkua.

Peruutusehdot

Peruutus tulee tehdä kirjallisesti osoitteeseen toimisto@leijonaemot.fi ennen laskun eräpäivää ja vähintään 14 vrk ennen tapahtuman alkua, jolloin osallistumismaksu mitätöidään/palautetaan eikä peruutusmaksua peritä. Muutoin peruutusmaksu on puolet (50%) osallistumismaksusta. Sairastapauksissa lääkärintodistus esitettäessä osallistumismaksu mitätöidään/palautetaan ja peruutusmaksua ei peritä. Peruuttamatta jätetystä paikasta veloitetaan osallistumismaksu sekä koituneet majoitus/ruokailukulut. Osallistumis- ja peruutusmaksut ovat perintäkelpoisia. Osallistumis- ja peruutusmaksut ovat perintäkelpoisia.

Tiedustelut

Yhteydenotot: toimisto@leijonaemot.fi tai puh. 045 893 6493.