Erityisen hyvä ope

Opettajalla on tärkeä rooli lapsen kasvussa. Tänään vietetään Unescon asettamaa Maailman opettajien päivää. Kyselimme jäseniltämme, millaisia hyviä opettajia erityislasten koulutaipaleelle on osunut ja millaisia ominaisuuksia erityislasten vanhemmat arvostavat.

”Ketään toista en ole tavannut, joka tekee työtä tällaisella kutsumuksella ja rakkaudella lapsia kohtaan. Kunpa kaikilla olisi hänen kaltainen katse oppilaisiin.”

”Tekee työtään ”rakkaudesta lajiin”! Ei valitettavasti opeta omaa erityislastani, mutta tekee työtään järjettömän suurella sydämellä, löytää kaikista asioista, vaikeistakin jotain positiivista,”

”Suuri sydän, ammattitaitoinen, kuunteleva, jämäkkä ja oikeudenmukainen.”

”Osaa ottaa huomioon kaikki pienetkin asiat, ammattitaitoinen, hyväsydäminen, iloinen, positiivinen ja kannustava.”

”Valoisa, rohkaiseva, kannustava, leikin ja luovuuden kautta uusia taitoja tuova opettaja.”

”Teki enemmän kuin opettajalta voidaan vaatia, että ymmärtää poikamme sairauksien vaikutukset vointiin, koulunkäyntiin ja sen onnistumiseen.”

”Nosti opiskelumotivaation suosta kahden viimeisen alakouluvuoden aikana, sai itseluottamuksen kohdilleen ja huolehti koko alakoulun ajan, että pojalla on oma avustaja, joka ei vaihdu, jos ei pakko ole”

”Aito halu auttaa ja opettaa lapsia. Eskarivuoden aikana meidän kehitysviivelapsi meni hienosti eteenpäin!”

”Hän näki pintaa syvemmälle ja löysi vahvuudet ja opasti poikamme oikeaan suuntaan, opetti vuoden aikana perusasioita, joilla koulua käydään. Mielettömän rikas ja värikäs ennen kaikkea kannustava, pojalle ja vanhemmille.”

”Osaa yksilöllisen opettamisen ja henkilökohtaistamisen loistavasti plus yhteistyö vanhempien kanssa vanhempia kunnioittavaa.”

Jokainen erityislapsi ansaitsee erityisen hyvän opettajan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *