Elämäni suurin, mutta haastavin rakkaus

Kategoria: Meidän Erityinen arki | 1

Syntymäpäiväsi lähestyessä on se minulle aina tunteellista aikaa. Muistellessani kuljettua matkaa mieleeni nousee niin monenlaisia tunteita: toivoa, iloa, surua, pelkoa, katkeruuttakin, mutta ennen kaikkea rakkautta. Sinä, minä ja isäsi olemme yksi vahvimmista tiimeistä mitä tiedän. Sinä määrät tahdin ja me pyrimme huolehtimaan oman elämämme velvollisuudet siinä samalla sinusta huolehtien.

Muistelimme isäsi kanssa yhtenä iltana ensimmäisiä vuosia kanssasi, mitä teimme, mitä koimme. Aika pian selvisi, ettemme muista paljoakaan. Ensimmäiset kaksi vuotta on aika sumuista aikaa, taisimme elää pienoisessa shokissa. Shokin myöntämiseen tarvitsi ajan kulua 12 vuotta, tuolloin oli tärkeää näyttää vahvalta ei ehkä niinkään muille, vaan itselleen. Onneksi tuolta ajalta on paljon kuvia ja videoita.

Näiden vuosien jälkeen huomaan, että katkeruus on häipynyt ja surukin on haalistunut. Alussa päässä pyöri ajatus: ”Miksi juuri meille kävi näin?”, nykyisin osaan ajatella, että juuri näin pitikin käydä. Meidät oli tarkoitettu juuri sinun vanhemmiksesi ja juuri sinut meidän lapseksemme. Toisaalta yhä edelleen näen aina välillä samaa unta, missä juokset minua vastaan, halaat ja sanot äiti. Enää uni ei tunnu pahalta, vaan haluaisin herätessäni jatkaa sitä.

Olen onnellinen, että nykyisin et tunnu kivuliaalta ja vaikutat pääosin tyytyväiseltä. Voisin kuitenkin maksaa pennin tai useamman jos saisin tietää toiveistasi, puuttuuko sinulta jotain, mistä haaveilet, rakastatko minua… Suuren suurena haaveena minulla on, että joku päivä tämä teknologia menisi niin paljon eteenpäin, että voisin edes yhden ajatuksesi ostaa pennillä! Siihen asti nautin jokaisesta hymystä, jonka sinulta saan.

Jos elämäsi alkuvuosina haastetta toi oma epävarmuus, tietämättömyys ja kaikin puolin uusi tilanne, niin nykyisin haastetta tuo fyysinen kokosi. Sinua ei enää tuosta noin vaan otettakaan syliin tai kanneta rappusissa. Onneksi on nykyisin erilaisia apuvälineitä ja kohta saadaan uusi kevyempi pyörätuoli, millä on helpompi ulkoilla. Muistatko kuinka ylpeä olin yhtenä iltana, kun pääsin sinun kanssasi kaksin saunaan ilman muuta apua? Ei ollut helppo homma nostaa lähes 35 kg kehoasi ylimmälle lauteelle, mutta siitäkin selvittiin. Vaikka välillä turhaudun näihin fyysisiin haasteisiin, niin tiedäthän, etten ikinä anna periksi!

Lupaan jatkossakin silottaa tietäsi niin paljon kuin mahdollista, tarvittaessa taistella oikeuksiesi puolesta, kantaa puolestasi surut ja murheet, sekä etsiä meille sopivia kivoja juttuja. Lupaan huolehtia sinusta silloinkin, kun väsyttää tai maailma tuntuu erityisen epäreilulta. Sinun rooliksesi jää olla edelleen maailman vahvin (jätin nalle-sanan pois, sillä olethan jo 12-vuotias). Huomisesta emme edelleenkään tiedä, mutta nautitaan juuri tästä hetkestä!

Hyvää syntymäpäivää Rakas! 💗

Erityisellä Rakkaudella äiti

  1. Matti Hokkanen

    Onnea Synttärinäsi ja Onnea Myös Saunan Henkien Ammattiliitto RY:n, eli Yrkesförbundet för Bastuns Andar RF:n Puolesta siitä, että Saunanlauteillenostamisestakin Selvittiin ja vaikkei Kaikiltaosin, Tiedettäisikään Huomisesta, Eläkäämme Toivosa, että esim. Saunalauantait, Onnistuvat Yhtänäppärästi, kuin tässä jo Kuvattiinkin, joko Apuvälineiden kera, tai Ihan Ilmankin Niitä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *