Lisää palkittuja Naarasleijonia

Kategoria: Vertaisten verkko | 0

Olemme jatkaneet jäsenkuntamme aktiivisten ja naarasleijonan mittoihin kasvaneiden Leijonaemojen huomioimista. Saimme yhteistyökumppaniksi Kalevalakorun. Suomen naarasleijona -koru on kunnianosoitus niille naisille, jotka ovat teoillaan raivanneet tietä kohta tasa-arvoisempaa ja inhimillisempää yhteiskuntaa.

Kaisa Tikka on toiminut pitkään Pirkanmaan alueen vertaisryhmän ja Leijonaemojen vertaistukitapahtumien ohjaajana, yhdistyksen verkkokeskustelun moderaattorina, hallituksen jäsenenä sekä muissa vapaaehtoistehtävissä. Kaisa on myös perehdyttänyt uusia vertaisohjaajia. Kaisa luo omalla aktiivisella kuuntelulla ja intensiivisellä läsnäolollaan vertaistukiryhmään ilmapiirin, johon on helppo tulla mukaan. Uudet vertaisryhmäläiset saavat aina lämpimän vastaanoton ja vanhoille kävijöillekin Kaisalla on aina huomionsa. Kaisan vahvuus on läsnäoleva kuunteleminen.

Satu Yli-Talonen on toiminut jo yli 10 vuoden ajan vertaisohjaajana. Hän on ollut luomassa Leijonaemojen vertaisohjaajien koulutusta. Lukuisissa tapahtumissa Satu on ollut aktiivisena tekijänä. Onpa hän ehtinyt toimia Leijonaemojen hallituksessakin. Leijonaemojen yhteisössä Satu on pidetty henkilö, joka on aina valmis kuuntelemaan ja tarvittaessa käärimään hihat ylös auttaakseen muita.

Erityislapsiperhe-elämän lisäksi Satu pyörittää omaa yritystään. Äitinä hän haluaa tarjota lapsilleen mahdollisimman hyvää elämää, eikä anna haasteiden haitata perheen harrastaessa ja matkustaessa yhdessä. Tarvittaessa hän kääntää viimeisenkin kiven, jos lasten oikeudet sitä vaativat.


Vuoden aikana palkitsemme vielä 7 muuta naarasleijonaa. Kriteerinä on suurella sydämellä Leijonaemot ry:n ja/tai erityislapsiperheiden hyväksi tehty pitkäjänteinen vapaaehtoistyö. Leijonaemot ry:n hallituksen nimeämä raati valitsee osan saajista. Kolmen korun saajat valitaan ehdotusten perusteella. Voit ehdottaa naarasleijonaa täällä. Ehdottaneiden kesken arvotaan viisi Leijonaemojen tarinat -kirjaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *