Erityislapset muodostavat moninaisen kirjon kuten erityistä tukea tarvitsevat, vammaiset, pitkäaikaissairaat ja lapset ilman diagnoosia. Vanhemmat eivät aina tarvitse lääkärinlausuntoa tietääkseen, että lapsi on erityinen. Erityislapsen vanhempia ovat kaikki näiden lasten vanhemmat lapsen ikään ja diagnoosiin katsomatta. Vanhemmuus ei pääty, vaikka lapsemme aikuistuvat tai jos he kuolevat ennen meitä. Leijonaemojen toiminnassa onkin mukana joukko vanhempia, joita eivät yhdistä lasten diagnoosit tai iät, vaan ainutlaatuiset lapsemme, joiden myötä olemme kasvaneet Leijonaemon mittoihin. Yhdessä tuemme toisiamme, jaamme tietoa, puolustamme lapsiamme ja toisiamme, ja ennen kaikkea olemme ylpeitä vanhempia.

Liity jäseneksi

Leijonaemot ry:n jäseniksi voivat liittyä kaikki erityislasten vanhemmat lasten iästä ja diagnoosista riippumatta. Toimintaan ovat tervetulleita mukaan biologiset ja sijaisvanhemmat, adoptiovanhemmat, bonusvanhemmat sekä vanhemmat, joiden erityislapsi on sijoitettuna tai menehtynyt.

Jäsenmaksu on 15 euroa ja voimassa 12 kk liittymisestä eteenpäin. Tieto jäsenyyden uusimisesta ja maksulinkki saapuvat jäsenen sähköpostiin kerran vuodessa ja jäsenyys jatkuu automaattisesti maksusuorituksen jälkeen. Liittymisen jälkeen voit kirjautua jäsentilillesi ja tarkistaa jäsentietosi.

Leijonaemot tiedottaa ajankohtaisista asioista ja toiminnasta postituslistan kautta, jonka vuoksi jäsenillä tulee olla toimiva sähköpostiosoite. Tervetuloa mukaan toimintaan! Linkki: Leijonaemot ry jäsenrekisteriseloste.

Jäsenetuudet

Suurin jäsenetuus on Leijonaemojen keskinäinen tuki. Jäsenet saavat alennetun osallistumismaksun ja ovat etusijalla osallistujien valinnassa yhdistyksen tapahtumiin. Jäsenet joiden maksukyky on heikentynyt tai perheen tulot ovat pienet, voivat hakea taloudellista tukea yhdistyksen järjestämiin tapahtumiin (linkki lomakkeeseen ja hakuehtoihin: maksukyvyn alentuminen). Jäsenille on oma suljettu Leijonaemot Facebook-ryhmä. Lisäksi jäsenille tarjotaan kausittaisia kampanjaetuuksia Leijonaemot -tuotteista sekä Leijonaemojen yhteistyökumppaneiden tuotteista ja palveluista. Jäsenet voivat myös osallistua tapahtumien ilmaislippujen jakoon Leijonaemojen kautta.

Leijonaemot ry on saanut testamenttilahjoituksen, jonka antaja toivoi rahat käytettävän erityislasten hyväksi. Yhdistys on perustanut stipendirahaston, josta jaetaan vuosittain tukea ja stipendejä Leijonaemojen jäsenperheille. Vuonna 2022 stipendit (500 e) myönnettiin ensimmäistä kertaa kolmelle jäsenperheelle erityislapsen harrastustoimintaan käytettäväksi.

Liity jäseneksi

Kannatusjäsenyys

Liittymällä Leijonaemot ry:n kannatusjäseneksi tuet erityislasten vanhempien jaksamista ja hyvinvointia, sekä autat vanhempia voimaan paremmin jolloin koko perhe voi paremmin! Kerätyt varat käytetään vertaistoiminnan järjestämiseen valtakunnallisesti Suomessa. Ole mukana tukemassa toimintaa, jolla saadaan aikaiseksi suuria asioita! Kiitokseksi lähetämme kannatusjäsenille Leijonaemot ry:n kunniadiplomin. Kannatusjäsenmaksu on 300 euroa. Voit myös tehdä (linkki) lahjoituksen, jos haluat tukea toimintaa pienemmällä tai suuremmalla summalla.

Liity kannatusjäseneksi