Erityislapset muodostavat moninaisen kirjon kuten erityistä tukea tarvitsevat, vammaiset, pitkäaikaissairaat ja lapset ilman diagnoosia. Vanhemmat eivät aina tarvitse lääkärinlausuntoa tietääkseen, että lapsi on erityinen. Erityislapsen vanhempia ovat kaikki näiden lasten vanhemmat lapsen ikään ja diagnoosiin katsomatta. Vanhemmuus ei pääty, vaikka lapsemme aikuistuvat tai jos he kuolevat ennen meitä. Leijonaemojen toiminnassa onkin mukana joukko vanhempia, joita eivät yhdistä lasten diagnoosit tai iät, vaan ainutlaatuiset lapsemme, joiden myötä olemme kasvaneet Leijonaemon mittoihin. Yhdessä tuemme toisiamme, jaamme tietoa, puolustamme lapsiamme ja toisiamme, ja ennen kaikkea olemme ylpeitä vanhempia.

Liity jäseneksi

Leijonaemot ry:n jäseniksi voivat liittyä kaikki erityislasten vanhemmat lasten iästä ja diagnoosista riippumatta. Toimintaan ovat tervetulleita mukaan biologiset ja sijaisvanhemmat, adoptiovanhemmat, bonusvanhemmat sekä vanhemmat, joiden erityislapsi on sijoitettuna tai menehtynyt. Voit liittyä jäseneksi näppärästi verkkokauppamme kautta, klikkaa tästä.

Jäsenyys on perhekohtainen samassa kotitaloudessa asuville vanhemmille. Jäsenmaksu on 15 euroa ja on voimassa 12 kk liittymisestä eteenpäin. Tieto jäsenyyden uusimisesta ja maksulinkki saapuvat jäsenen sähköpostiin kerran vuodessa ja jäsenyys jatkuu automaattisesti maksusuorituksen jälkeen. Liittymisen jälkeen voit kirjautua jäsentilillesi ja tarkistaa jäsentietosi.

Leijonaemot tiedottaa ajankohtaisista asioista ja toiminnasta postituslistan kautta, jonka vuoksi jäsenillä tulee olla toimiva sähköpostiosoite. Tervetuloa mukaan toimintaan!

Tutustu yhdistyksen jäsenrekisteriselosteeseen: Leijonaemot ry jäsenrekisteriseloste.

Perhejäsenyyden jäsenedut

Suurin jäsenetuus on Leijonaemojen keskinäinen tuki. Jäsenet saavat alennetun osallistumismaksun ja ovat etusijalla osallistujien valinnassa yhdistyksen tapahtumiin. Lisäksi jäsenille tarjotaan kampanjaetuuksia Leijonaemot -tuotteista sekä Leijonaemojen yhteistyökumppaneiden tuotteista ja palveluista. Jäsenet voivat hakea yhteistyökumppaneiden Leijonaemoille lahjoittamia pääsylippuja tapahtumiin.

Leijonaemot ry on saanut testamenttilahjoituksen, jonka antaja toivoi rahat käytettävän erityislasten hyväksi. Yhdistys on perustanut stipendirahaston, josta jaetaan vuosittain tukea ja stipendejä Leijonaemojen jäsenperheille. Vuonna 2022 stipendit (500 e) myönnettiin ensimmäistä kertaa kolmelle jäsenperheelle erityislapsen harrastustoimintaan käytettäväksi.

Liity jäseneksi

Tukijäsenyys

Yksityishenkilöt voivat tukea Leijonaemot ry:n toimintaa liittymällä tukijäseniksi. Tukijäsenyyden kautta erityislapsiperheiden omaiset kuten isovanhemmat, voivat tukea erityislasten vanhempien hyvinvointia ja jaksamista Leijonaemojen kautta. Tukijäsenille tarjotaan kausittaisia kampanjaetuuksia Leijonaemot -tuotteista sekä Leijonaemojen yhteistyökumppaneiden tuotteista ja palveluista. Tukijäsenmaksu on 25 euroa ja voimassa 12 kk.

Liity tukijäseneksi

Kannatusjäsenyys

Yritykset ja yksityishenkilöt voivat tukea Leijonaemot ry:n toimintaa liittymällä kannatusjäseniksi. Jäsenyydellä tuet erityislasten vanhempien jaksamista ja hyvinvointia, sekä autat vanhempia voimaan paremmin jolloin koko perhe voi paremmin! Kerätyt varat käytetään vertaistoiminnan järjestämiseen valtakunnallisesti Suomessa. Ole mukana tukemassa toimintaa, jolla saadaan aikaiseksi suuria asioita! Kiitokseksi lähetämme kannatusjäsenille Leijonaemot ry:n kunniadiplomin. Kannatusjäsenmaksu on 150 euroa ja voimassa 12 kk.

Liity kannatusjäseneksi