Leijonaemot ry:n toiminta on tarkoitettu kaikille erityislasten vanhemmille, lasten iästä ja diagnoosista riippumatta. Toimintaan ovat tervetulleita mukaan biologiset ja sijaisvanhemmat, adoptiovanhemmat, bonusvanhemmat sekä vanhemmat, joiden erityislapsi on sijoitettuna tai menehtynyt.

Jäsenyys on perhekohtainen samassa kotitaloudessa asuville vanhemmille. Jäsenmaksu on 15 euroa ja on voimassa 12 kk liittymisestä eteenpäin. Tieto jäsenyyden uusimisesta ja maksulinkki saapuvat jäsenen sähköpostiin kerran vuodessa ja jäsenyys jatkuu automaattisesti maksusuorituksen jälkeen. Liity jäseneksi verkkokaupassamme. Liittymisen jälkeen voit kirjautua jäsentilillesi ja tarkistaa jäsentietosi.

Leijonaemot tiedottaa ajankohtaisista asioista ja toiminnasta postituslistan kautta, jonka vuoksi jäsenillä tulee olla toimiva sähköpostiosoite. Tervetuloa mukaan toimintaan! Linkki: Leijonaemot ry jäsenrekisteriseloste.

Perhejäsenyyden etuudet

Suurin jäsenetuus on Leijonaemojen keskinäinen tuki. Jäsenet saavat alennetun osallistumismaksun ja ovat etusijalla osallistujien valinnassa yhdistyksen tapahtumiin. Jäsenille on oma suljettu Leijonaemot Facebook-ryhmä. Lisäksi jäsenille tarjotaan kampanjaetuuksia Leijonaemot -tuotteista sekä Leijonaemojen yhteistyökumppaneiden tuotteista ja palveluista. Jäsenet voivat hakea yhteistyökumppaneiden Leijonaemoille lahjoittamia pääsylippuja tapahtumiin.