Leijonapartion toimintaa rahoittaa STEA sekä useat yritys- ja yksityislahjoittajat. Lahjoita sinäkin ja tule mukaan tukemaan erityislapsiperheitä kanssamme. Kerätyillä varoilla voidaan järjestää tukea perheille ja lahjoitusvarat käytetään lyhentämättömänä Leijonapartion toimintaan. Lahjoitussummaksi voit valita juuri sinulle sopivan summan ja kohteen.

Tassutempaus

Voit myös tukea toimintaa järjestämällä Tassutempauksen. Tempauksien tuotot käytetään kokonaisuudessaan Leijonapartion toiminnan tueksi. Leijonapartio tukee vammaisten ja pitkäaikaissairaiden lasten perheitä järjestämällä kriisitilanteessa olevalle perheelle apua. Kyse on lyhytaikaisesta tuesta ennen kuin yhteiskunnan palvelut saadaan perheen tueksi.

Tassutempaus voi olla järjestäjän oma tapahtuma, keräys tai muu toimintamuoto, jolla varoja kerätään. Ota yhteyttä tämän linkin kautta.

Leijonaemot on järjestänyt vuodesta 2020 alkaen kansainvälisenä pastapäivänä tassutempauksen yhteistyössä Ravintola Ultima Fiascon kanssa. Ultima tarjoilee herkullista tomaattipastaa, joko paikan päällä syötynä tai mukaan pakattuna. Odd Fellow -veljeskunta on tukenut Leijonamoja 3000 €:n lahjoituksella vähävaraisten jäsenten auttamiseksi.

Leijonaemot ry:n rahankeräyslupa RA/2020/1346 on voimassa toistaiseksi 1.1.2021 alkaen. Lupa on voimassa koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Klikkaa tassua ja tee lahjoitus.