Leijonaemot ry toimii aktiivisesti sosiaalisessa mediassa ja jakaa tätä kautta vertaistukea erityislasten vanhemmille ja tietoa liittyen erityislasten vanhemmuuteen. Leijonaemot on mukana Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa. Leijonaemojen blogista löytyy erityislasten vanhempien kirjoituksia ja kannanottoja erityislapsiperheiden elämään liittyen.

Leijonaemoilla on oma suljettu Facebook -ryhmä. Facebookista löytyvät myös Leijonaemot ry:n fanisivun, Perhe edellä puuhun -hankkeen Facebook-sivun sekä Leijonaemojen hyväntekeväisyyshuutokaupan. Leijonaemot löydät Twitteristä tunnuksella @Leijonaemot sekä Instagramista tunnuksella leijonaemot_ry.

Leijonaemojen toiminnasta ja toiminnassa mukana olevista henkilöistä/perheistä on tehty useita julkaisuja mediaan vuosien varrella. lue lisää

Leijonaemot Facebook-ryhmä

Leijonaemot on ryhmä, jonka tarkoituksena on toimia vertaistukena erityislasten vanhemmille yli diagnoosirajojen. Ryhmä on suljettu ja jäsenyyttä voivat hakea kaikki Leijonaemot ry:n jäsenet.

Liittymisohjeet ryhmään: jäsenellä tulee olla voimassa oleva oma Facebook profiili. Ylläpito tarkistaa hakemukset viikoittain ja hyväksyy mukaan vain yhdistyksen jäseniä. Tarvittaessa ylläpito pyytää lisätietoja yksityisviestillä. Jos et pääse ryhmään pyynnöstä huolimatta, tarkistathan Facebook-viestisi!  Jos et ole Leijonaemot ry:n jäsen ja haluat mukaan Facebook-ryhmään, tulee sinun ensin liittyä Leijonaemot ry:n jäseneksi: Liity jäseneksi. Lisäämme uudet jäsenet Facebook-ryhmään heti kun jäsenyys on vahvistunut.

Ryhmän säännöt: jäsenet sitoutuvat noudattamaan ryhmän ohjeistusta. Ryhmässä ei hyväksytä tekaistuja profiileja, vaan jokaisen tulee esiintyä omalla etu- ja sukunimellään (jos käyttäjätunnuksesi muuttuu liittymisen jälkeen, ilmoita asiasta ylläpidolle ettei sinua poisteta ryhmästä). Viesteissä pyydetään käyttämään asiallista kieltä. Viestien tarkoitus on olla kannustavia eikä toista arvostelevia. Jäsenet voivat kirjoittaa omista tuntemuksistaan ja kokemuksistaan, sekä jakaa tietoa omasta elämäntilanteestaan. Jäsen ei voi kertoa palstalla muiden perheiden asioita. Mieti aina viestiä kirjoittaessasi, miltä sen lukeminen tuntuu. Tarkoitus on, että ryhmässä kirjoittelu voimaannuttaisi ja jättäisi hyvän mielen. Ketjukirjeet, vitsit tai reseptilääkkeiden välitys/myynti/osto eivät ole ryhmässä sallittuja.
Viestit ja jäsenet, jotka eivät noudata tätä ohjeistusta poistetaan ryhmästä. Poistetut jäsenet voivat hakea jäsenyyttä uudestaan 3 kk kuluttua poistosta. Uudelleenliittyminen evätään pysyvästi, jos jäsen rikkoo ryhmän sääntöjä toistuvasti. Leijonaemot ry ei vastaa Facebookin mahdollisista muutoksista tulevaisuudessa (esim. ryhmän jäsenten julkisuudesta, kirjoituksista tai näkymisestä Facebookissa). Liity ryhmään.

Facebook

Leijonaemot ry
Leijonaemot ry3 päivää sitten
Leijonaemojen toukokuun tassutteluhaasteessa olemme tassutelleet jo yli 300 kilometriä. Haastamme kaikki erityislasten vanhemmat tassuttelemaan kanssamme: https://leijonaemot.fi/tassutteluhaaste/
#tassutteluhaaste
Leijonaemot ry
Leijonaemot ry
Leijonaemot ry3 päivää sitten
Leijonaemopäivillä 17.-19.9.21 Pajulahden liikuntakeskuksessa polskitaan yhdessä vertaisperheiden seurassa!

Kuka on teidän perheen suurin vesipeto?

Ole nopea ja varaa paikkasi vuoden odotetuimmasta erityislapsiperheiden tapahtumasta! ➡ https://leijonaemot.fi/tapahtuma/leijonaemopaivat-2021/

Lämpimästi tervetuloa mukaan, Pajulahdessa tavataan!
Leijonaemot ry
Leijonaemot ry4 päivää sitten
Toukokuun tassutteluhaaste on käynnistynyt. Leijonaemot haastaa kaikki erityislasten vanhemmat tassuttelemaan ja tutustumaan lähiympäristön kävelyreitteihin sekä ulkoilumahdollisuuksiin. Tassuttele yksin, kaverin kanssa tai oma mukaan koko perhe.
Ilmianna tassuttelusi #tassutteluhaaste ja tsemppaa muitakin mukaan. Tassutteluhaasteeseen voi vieläkin ilmoittautua mukaan: https://leijonaemot.fi/tassutteluhaaste/

Instagram