Leijonaemot ry toimii aktiivisesti sosiaalisessa mediassa ja jakaa tätä kautta vertaistukea erityislasten vanhemmille ja tietoa liittyen erityislasten vanhemmuuteen. Leijonaemot on mukana Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa. Leijonaemojen blogista löytyy erityislasten vanhempien kirjoituksia ja kannanottoja erityislapsiperheiden elämään liittyen.

Leijonaemoilla on oma suljettu Facebook -ryhmä. Facebookista löytyvät myös Leijonaemot ry:n fanisivun, Perhe edellä puuhun -hankkeen Facebook-sivun sekä Leijonaemojen hyväntekeväisyyshuutokaupan. Leijonaemot löydät Twitteristä tunnuksella @Leijonaemot sekä Instagramista tunnuksella leijonaemot_ry.

Leijonaemojen toiminnasta ja toiminnassa mukana olevista henkilöistä/perheistä on tehty useita julkaisuja mediaan vuosien varrella. lue lisää

Leijonaemot Facebook-ryhmä

Leijonaemot on ryhmä, jonka tarkoituksena on toimia vertaistukena erityislasten vanhemmille yli diagnoosirajojen. Ryhmä on suljettu ja jäsenyyttä voivat hakea kaikki Leijonaemot ry:n jäsenet.

Liittymisohjeet ryhmään: jäsenellä tulee olla voimassa oleva oma Facebook profiili. Ylläpito tarkistaa hakemukset viikoittain ja hyväksyy mukaan vain yhdistyksen jäseniä. Tarvittaessa ylläpito pyytää lisätietoja yksityisviestillä. Jos et pääse ryhmään pyynnöstä huolimatta, tarkistathan Facebook-viestisi!  Jos et ole Leijonaemot ry:n jäsen ja haluat mukaan Facebook-ryhmään, tulee sinun ensin liittyä Leijonaemot ry:n jäseneksi: Liity jäseneksi. Lisäämme uudet jäsenet Facebook-ryhmään heti kun jäsenyys on vahvistunut.

Ryhmän säännöt: jäsenet sitoutuvat noudattamaan ryhmän ohjeistusta. Ryhmässä ei hyväksytä tekaistuja profiileja, vaan jokaisen tulee esiintyä omalla etu- ja sukunimellään (jos käyttäjätunnuksesi muuttuu liittymisen jälkeen, ilmoita asiasta ylläpidolle ettei sinua poisteta ryhmästä). Viesteissä pyydetään käyttämään asiallista kieltä. Viestien tarkoitus on olla kannustavia eikä toista arvostelevia. Jäsenet voivat kirjoittaa omista tuntemuksistaan ja kokemuksistaan, sekä jakaa tietoa omasta elämäntilanteestaan. Jäsen ei voi kertoa palstalla muiden perheiden asioita. Mieti aina viestiä kirjoittaessasi, miltä sen lukeminen tuntuu. Tarkoitus on, että ryhmässä kirjoittelu voimaannuttaisi ja jättäisi hyvän mielen. Ketjukirjeet, vitsit tai reseptilääkkeiden välitys/myynti/osto eivät ole ryhmässä sallittuja.
Viestit ja jäsenet, jotka eivät noudata tätä ohjeistusta poistetaan ryhmästä. Poistetut jäsenet voivat hakea jäsenyyttä uudestaan 3 kk kuluttua poistosta. Uudelleenliittyminen evätään pysyvästi, jos jäsen rikkoo ryhmän sääntöjä toistuvasti. Leijonaemot ry ei vastaa Facebookin mahdollisista muutoksista tulevaisuudessa (esim. ryhmän jäsenten julkisuudesta, kirjoituksista tai näkymisestä Facebookissa). Liity ryhmään.

Facebook

Leijonaemot ry
Leijonaemot ry7 tuntia sitten
Osallistu helmikuun haasteeseen, hyvinvoinnin aakkosiin.
Ä - Ääriviivat
Aseta kämmenesi paperille ja hahmottele sen ääriviivat.
Piirrä jokaiseen sormeen jokin asia, josta pidät.
Kirjoita kämmeneen asioita, joissa olet hyvä.
Merkitse käsivarteen sinulle tärkeiden henkilöiden nimet.
Huomaa, miten paljon hyvää mahtuu kätesi ääriviivoihin.
#leijonaemot #erityislastenvanhemmat #jottatänäänkinmuistatollasinä #helmikuunhaaste #aakkoskampanja #hyvinvointi #hyvinvoinninaakkoset
Leijonaemot ry
Leijonaemot ry24 tuntia sitten
Sunnuntaina vietetään kansainvälistä Harvinaisten sairauksen päivää. Ihan kohta alkavat koko viikonlopun kestävät virtuaaliset Harvinaismessut. Myös Leijonaemot on mukana messuosastolla.

Messut ovat maksuttomat, mutta osallistuminen edellyttää kirjautumista.

Huomenna lauantaina on perheiden päivä, jossa on ohjelmassa paljon kivaa katsottavaa lapsille ja lapsenmielisille. Iltapäivällä Leijonaemo-asiaa myös "livenä" studiosta. 🐾🐾
Leijonaemot ry
Leijonaemot ry1 päivä sitten
Osallistu helmikuun haasteeseen, hyvinvoinnin aakkosiin.
Å - vaihtoehto Å
Å-kirjain on suomenkielessä harvinainen. Joskus ratkaisukin voi olla.
#leijonaemot #erityislastenvanhemmat #jottatänäänkinmuistatollasinä #helmikuunhaaste #aakkoskampanja #hyvinvointi #hyvinvoinninaakkoset

Instagram