Leijonaemot ry toimii aktiivisesti sosiaalisessa mediassa ja jakaa tätä kautta vertaistukea erityislasten vanhemmille ja tietoa liittyen erityislasten vanhemmuuteen. Leijonaemot on mukana Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa. Leijonaemojen blogista löytyy erityislasten vanhempien kirjoituksia ja kannanottoja erityislapsiperheiden elämään liittyen.

Leijonaemoilla on oma suljettu Facebook -ryhmä. Facebookista löytyvät myös Leijonaemot ry:n fanisivun ja Perhe edellä puuhun -hankkeen Facebook-sivun (hanke päättynyt 2021). Leijonaemot löydät Twitteristä tunnuksella @Leijonaemot sekä Instagramista tunnuksella leijonaemot_ry.

Leijonaemot Facebook-ryhmä

Leijonaemot on ryhmä, jonka tarkoituksena on toimia vertaistukena erityislasten vanhemmille yli diagnoosirajojen. Ryhmä on suljettu ja jäsenyyttä voivat hakea kaikki Leijonaemot ry:n jäsenet.

Liittymisohjeet ryhmään: jäsenellä tulee olla voimassa oleva oma Facebook profiili. Ylläpito tarkistaa hakemukset viikoittain ja hyväksyy mukaan vain yhdistyksen jäseniä. Tarvittaessa ylläpito pyytää lisätietoja yksityisviestillä. Jos et pääse ryhmään pyynnöstä huolimatta, tarkistathan Facebook-viestisi!  Jos et ole Leijonaemot ry:n jäsen ja haluat mukaan Facebook-ryhmään, tulee sinun ensin liittyä Leijonaemot ry:n jäseneksi: Liity jäseneksi. Lisäämme uudet jäsenet Facebook-ryhmään heti kun jäsenyys on vahvistunut.

Ryhmän säännöt: jäsenet sitoutuvat noudattamaan ryhmän ohjeistusta. Ryhmässä ei hyväksytä tekaistuja profiileja, vaan jokaisen tulee esiintyä omalla etu- ja sukunimellään (jos käyttäjätunnuksesi muuttuu liittymisen jälkeen, ilmoita asiasta ylläpidolle ettei sinua poisteta ryhmästä). Viesteissä pyydetään käyttämään asiallista kieltä. Viestien tarkoitus on olla kannustavia eikä toista arvostelevia. Jäsenet voivat kirjoittaa omista tuntemuksistaan ja kokemuksistaan, sekä jakaa tietoa omasta elämäntilanteestaan. Jäsen ei voi kertoa palstalla muiden perheiden asioita. Mieti aina viestiä kirjoittaessasi, miltä sen lukeminen tuntuu. Tarkoitus on, että ryhmässä kirjoittelu voimaannuttaisi ja jättäisi hyvän mielen. Ketjukirjeet, vitsit tai reseptilääkkeiden välitys/myynti/osto eivät ole ryhmässä sallittuja.
Viestit ja jäsenet, jotka eivät noudata tätä ohjeistusta poistetaan ryhmästä. Poistetut jäsenet voivat hakea jäsenyyttä uudestaan 3 kk kuluttua poistosta. Uudelleenliittyminen evätään pysyvästi, jos jäsen rikkoo ryhmän sääntöjä toistuvasti. Leijonaemot ry ei vastaa Facebookin mahdollisista muutoksista tulevaisuudessa (esim. ryhmän jäsenten julkisuudesta, kirjoituksista tai näkymisestä Facebookissa). Liity ryhmään.

Facebook

Leijonaemot ry
Leijonaemot ry10 tuntia sitten
Erityinen elämä vaatii erityisiä voimia, joita ei yksinkertaisesti aina ole. Siksi on Leijonaemot, sinua varten!
Leijonaemojen vuoden 2023 teemana on ”Sinun vuorosi loistaa.” Haluamme tällä lauseella kertoa, että erityislapsen vanhempana teet tärkeää työtä, ja myös sinulla on oikeus tulla huomatuksi juuri sellaisena kuin olet ja juuri sellaisena, jollaiseksi olet erityisen vanhemmuutesi vuoksi tulossa.
Tutustu tästä linkistä Leijonaemojen päivitettyyn esitteeseen: https://www.esitteemme.fi/leijonaemotry/MailView/
Leijonaemot ry
Leijonaemot ry23 tuntia sitten
8. Joululahjaidea! Vielä ehdit tilata jouluksi ihanan Ajan sydän -riipuksen joko kullan- tai hopeanvärisenä Leijonaemojen verkkokaupasta.

https://leijonaemot.fi/tuote/ajan-sydan-riipus/

#leijonaemot #vertaistuki #joululahja #sydän
Leijonaemot ry
Leijonaemot ry2 päivää sitten
7. Joulun lahjalistat. Muistan kun pikkusiskoni selailivat lapsena lelukuvastoa ja ruksittivat jokaisen siinä esiintyvän tuotteen, mikä kelpaisi lahjaksi. Mä en muista onko mun nuoremmat tytöt toivoneet koskaan oikein mitään. Olenkin tosin halunnut tuoda heille joulusta jotain muuta kuin sen kaupallisen puolen, ehkä olen siltä osin jollakin tavoin onnistunut. Vanhimmalla tyttärelläni tosin lahjatoiveet ovat aina lähteneet ihan lapasesta, käsittääkseni aika tyypillistä ADHD lapsella. Haluan kuitenkin hankkia yhden hyvän lahjan kaikille tytöilleni. Olisihan se helpompaa, jos olisi mistä valita.

Joko teillä on joululahjatoiveet lähetetty pukille?

#leijonaemot #vertaistuki #ADHD #joululahja #erityislapsi #stockmann

Twitter

Meillä on #paikkaauki järjestöassistentille elokuusta alkaen 12 kk ajaksi. Oletko se sinä? Jos olet oma-aloitteinen, huumorintajuinen, luotettava ja omaat tietoteknistä osaamista (Office, somekanavat) lue lisää ja laita hakemusta tulemaan jo tänään! https://t.co/AUZ8P83fNU

Instagram

10 tuntia sitten
23 tuntia sitten
2 päivää sitten