Leijonaemot ry:n uusi toiminnanjohtaja on Terhi Kolari

Kategoria: Astetta asiallisemmin | 0

Leijonaemot ry:n toiminnanjohtajaksi on nimitetty YTM Terhi Kolari. Terhi Kolari on toiminut tehtävässä sijaisena joulukuusta 2018 alkaen ja yhdistys vakinaisti hänet toiminnanjohtajan tehtävään.

Yhdistys avasi toiminnanjohtajan rekrytoinnin ulkoiseen avoimeen hakuun tammikuussa. Erittäin hyviä hakijoita oli todella paljon ja rekrytointiprosessin yhteydessä haastateltiin useita henkilöitä. “Rekrytointiprosessimme kesti joulukuusta helmikuulle. Tuona aikana tieto siitä, mitä yhdistyksemme tarvitsee ja minkälaista johtajaa toiminnallemme haetaan, on lisääntynyt valtavasti ja vasta aivan loppumetreillä  kokonaisuutena selkiytynyt.”, toteaa yhdistyksen puheenjohtaja Merja Rukko. “Aivan prosessin lopussa hallitus päätti pyytää Terhi Kolaria jatkamaan tehtävässä. Terhi on päässyt työskentelyssä hyvin alkuun ja erilaiset kehitysprosessit, joita yhdistyksessä työstämme ovat jo vauhdissa. Terhin etu on yhdistyksen vahva tuntemus. Täysin yhdistyksen ulkopuoliselle keskeneräisiä prosesseja olisi ollut vaikea siirtää sellaisenaan.” 

Leijonaemot ry:n toiminta perustuu pitkälti vertaisuuteen ja se on yhdistyksen ydin jatkossakin. Myös tästä näkökulmasta tarkasteltuna hallitus pitää hyvänä, että toiminnanjohtaja tulee yhdistyksen sisältä ja tuntee toiminnan hyvin. 

Terhi Kolarilla on pitkä kokemus esimies- ja kehittämistehtävistä. Hänellä on vahvaa osaamista henkilöstöhallinnon tehtävistä sekä erilaisista prosessien ja projektien johtamisesta. Hänellä on myös kokemusta järjestökentästä sekä monipuolisista tehtävistä sosiaali- ja terveysalalla. Viime vuosina Terhi Kolari on ollut Leijonaemojen toiminnassa aktiivinen eri rooleissa ja toiminut hallituksen talousvastaavana. Hän on ollut mukana myös yhdistyksemme projektien suunnittelussa alusta asti ja toimii projekteissamme jatkossakin sekä vastaa omalta osaltaan myös niiden sisällön juurruttamisesta yhdistyksemme perustoimintaan.

Olen erittäin iloinen siitä, että hallituksemme halusi minun jatkavan yhdistyksemme toiminnanjohtajana. Järjestömme toiminta on minulle omakohtaisten kokemusten perusteella hyvin tärkeää, mutta erityisen merkittävänä pidän mahdollisuutta tuoda oma ammatillinen osaamiseni yhdistyksen käyttöön. 
 
Näen Leijonaemojen vahvuuden, vertaistuen, olevan kaiken toimintamme supervoima myös jatkossa. Voimme tarjota hyvin suoraa ja konkreettista tukea vertaiselta toiselle.  Mutta mm. muuttuva sotekenttä, lapsiperheiden kiristyvät taloudelliset tilanteet tai perheiden moninaiset haasteet tukiviidakoissa ja palveluportaissa velvoittavat meidät tuomaan entistä enemmän esiin erityislapsiperheiden asemaa Suomessa. Haluamme vahvistaa hyvinvointia koko perheessä ja nostaa esiin koko perhettä: vanhempia, erityislapsia kuin heidän sisaruksiaankin. Yhdessä olemme enemmän!
” toteaa Leijonaemot ry:n uusi toiminnanjohtaja Terhi Kolari. 

Yhdistyksen hallitus ja työntekijät ovat hyvillään toiminnanjohtajan onnistuneesta valinnasta. Toivotamme Terhille onnea ja menestystä hänen tehtävässään Leijonaemot ry:n toiminnanjohtajana.

Lisätietoja antaa hallituksen puheenojohtaja Merja Rukko p. 040 132 6848.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *