Kiitos Leijonaemot

Kategoria: Astetta asiallisemmin | 0

Kirjoittajana Leijonaemot ry:n toiminnanjohtaja Janet Grundström

Olen saanut tehdä töitä upeiden ihmisten parissa. Te Leijonaemot ja teidän perheenne olette olleet minulle todella tärkeitä. Olen saanut elää ihanat kymmenen vuotta upeiden perheiden parissa ja jakanut teidän kanssanne ne suurimmat ilon hetket, kuin myös surullisimmat ja vaikeimmat asiat. Olen saanut olla mukana kasvattamassa meidän yhteistä yhdistystä, josta olen suunnattoman ylpeä. Kun 2008 aloitin työntekijänä Leijonaemot ry:ssä meillä oli alle 50 jäsentä. Yhdistys on nyt suurempi kuin koskaan. Jäsenmäärä on lähes 2000 ja tänä vuonna olemme saaneet kaksi uutta hanketta, joiden myötä meidän kohderyhmämme on laajentunut erityislasten vanhemmista koko erityislapsiperheeseen. Kymmenen vuoden aikana olemme myös vakuuttaneet osaamisemme vaikuttamistyössä ja olemme hyvin saaneet tuotua esille erityislapsiperheiden asioita ja pystyneet osaltamme vaikuttamaan päätöksen tekoon, kun erityislapsiperheiden etuusasioiden myöntämiskriteerejä on uusittu. Voimme kaikki olla ylpeitä saavutuksistamme.

Uudet tuulet puhaltaa

Oma lapseni on nyt 18-vuotias ja meillä arki rullaa mukavasti. Olen tämän vuoden aikana alkanut kaipaamaan elämääni jotain uutta. Olisiko nyt meidän perheessä aika, että äiti saisi lähteä kodin ulkopuolelle toteuttamaan itseään myös työsaralla. Enää minua ei tarvita niin paljon täällä kotona, kun pojan avustajakuviotkin ovat pyörineet vuoden verran sujuvasti.
Olen vuoden alusta aloittamassa toiminnanjohtajana LapCI ry:ssä, joka tukee sisäkorvaistutteen saaneita lapsia ja heidän perheitään. Olen innoissani uuden edessä, mutta toki samalla mieli haikeana jätän työni Leijonaemot ry:ssä. On ollut ilo saada tehdä töitä yhdessä muiden työntekijöiden, kaikkien ihanien vapaaehtoistemme ja yhteistyökumppaniemme kanssa. Murrosikään ehtinyt Leijonaemot ry pärjää varmasti mainiosti ilman minua työntekijänä. Kunhan kevään mittaan pääsen uuteen työhöni kunnolla kiinni, on minun tarkoitus jatkaa Leijonaemot ry:n vapaaehtoisena entiseen malliin.

Vielä kerran kiitos teille kaikille keitä olen sekä työssäni että vapaaehtoistyössä saanut kohdata! Teistä ihan jokainen on piirtänyt jälkensä minun sydämeeni ja teillä tulee aina olemaan oma erityinen paikka siellä.

Rakkaudella Janet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *