1. Asiakastiedot
  Asiakkaan tulee tilauksen yhteydessä ilmoittaa kaikki tarvittavat tiedot: nimi, sähköpostiosoite, toimitusosoite ja matkapuhelinnumero. Asiakastiedot ovat luottamuksellisia, eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille. Muista täyttää tiedot huolellisesti.
 2. Hinnat ja tuotetiedot
  Tuotteiden hinnat on esitetty tuote-esittelyjen yhteydessä. Leijonaemot ry on yleishyödyllinen yhdistys ja verkkokaupan tuotteet ovat arvonlisäverottomia (0 %). Hinnat sisältävät tuotteiden toimituskulut, ellei tuotetiedossa toisin mainita. Tällöin toimituskulujen hinnat määräytyvät toimitustavan mukaan. Hinnat koskevat vain Leijonaemot ry:n (2092977–3) verkkosivujen kautta ostoskorilla tehtäviä tilauksia. Kaikki tuote- ja hintatiedot ovat sitoumuksetta ja verkkokauppa varaa oikeuden hinnoittelu- ja tuotetietovirheisiin sekä mahdollisten toimitusvaikeuksien sattuessa kaupan peruuttamiseen. Myyjän vastuun rajoittuessa enintään kaupan peruuntumiseen ja purkamiseen.
 3. Toimitustavat, -ajat ja -maksut
  Toimitamme tuotteita Suomeen sekä muualle EU:n alueelle. Toimitukset Suomeen toimitetaan postin kotiinkuljetuksena (kirjepaketti). Mikäli tilausta ei voida toimittaa kotiinkuljetuksena, toimitetaan tilaus asiakkaalle lähimpään noutopisteeseen (postitoimipaikka, pakettiautomaatti). Suomen ulkopuolelle toimitetuista tilauksista sovitaan erikseen asiakkaan kanssa. Toimitusvaihtoehtoista voi sopia ottamalla yhteyttä Leijonaemojen toimistoon sähköpostitse toimisto(a)leijonaemot.fi.
  Toimitusaika
  Tilaukset käsitellään vähintään kerran viikossa ja toimitetaan asiakkaalle viipymättä, viimeistään 7 vuorokauden kuluessa tilauksen käsittelystä. Arvioimme toimitusajan olevan maasta ja paikasta riippuen 1–7 työpäivää. Olemme asiakkaisiin yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.
 4. Paytrail maksutavat
  Verkkopankkimaksut: Käytössä on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet: Aktia, Danske Bank, Handelsbanken, Nordea, Oma Säästöpankki, Osuuspankki, POP-pankki, Säästöpankki, S-pankki ja Ålandsbanken. Maksajan tiliotteella maksunsaajana näkyy Paytrail Oyj.
  Luottokorttimaksut: sisältää luottokorttimaksut Visa-, Visa Electron-, MasterCard. Verkkokaupassa ovat käytössä Verified by Visa -ja MasterCard SecureCode -todentamispalvelut.
  MobilePay: kuluttajalle maksuton sovellus, joka on tarjolla kaikkien pankkien asiakkaille. Sovelluksen voi ladata älylaitteen sovelluskaupasta. Ostokset voi maksaa syöttämällä puhelinnumeron ja hyväksymällä MobilePay-sovelluksessa.
  Paytrailin maksuehdot: https://www.checkout.fi/ehdot-ja-sopimukset/maksuehdot
 5. Palautukset
  Noudatamme hyviä kaupankäynnin tapoja sekä kuluttajasuojalain säädöksiä. Tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, muuttumaton ja asianmukaisesti pakattuna kaikkine rekvisiittoineen. Tuotteilla on ilmainen asiakaspalautus.
  Palautuksesta tulee aina ensin ilmoittaa ennakkoon mahdollisimman nopeasti sähköpostitse osoitteeseen toimisto(at)leijonaemot.fi. Pyydämme ilmoittamaan seuraavat tiedot:
  • Palautuksen syyn / virheen (mikäli vioittunut tai väärä tuote)
  • Tilaajan tunnistetiedot (nimi / tilausnumero)
  • Haluatteko vain palauttaa tuotteen ja saada maksun takasin vai toivotteko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tai väärän tuotteen tilalle (hyvitämme mahd. erotuksen).
  • Maksu palautetaan asiakkaalle tilauksessa käytetylle maksutavalle.
  Tuotepalautukset toimitetaan postin asiakaspalautuksena osoitteeseen: Leijonaemot ry, Huolintatalo, Pasilankatu 2, 00240 Helsinki. Sama palautusoikeus koskee vioittuneita tuotteita tai mikäli olette saaneet muuten virheellisen toimituksen.
 6. Reklamaatiot
  Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta sähköpostitse osoitteeseen: toimisto(a)leijonaemot.fi.
 7. Tilauksen peruminen
  Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa sähköpostitse osoitteeseen toimisto(at)leijonaemot.fi. Ilmoita myös tilausnumero, jota peruminen koskee. Leijonaemot ry pidättää oikeuden tilauksen perumiseen ja palauttaa maksun asiakkaalle.
 8. Oikeudet hinnanmuutoksiin
  Pidämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Tiedustelut toimisto@leijonaemot.fi tai puh. 045 203 8221.