Tiedustelut etukoodeista sähköpostitse toimisto@leijonaemot.fi.

BomBomin kehoa tukevat treenivaatteet ja lempileggingsit, upeat brasilialaiset uikkarit ja bikinit sekä pehmeät hamam-kylpytakit ja -pyyhkeet sinun itsesi hemmotteluun ja hyvinvointiin Leijonaemo. Jäsenille 15 % alennus koko valikoimasta BomBomin verkkokaupassa www.bombom.fi. Koodi on voimassa 30.6. asti

Foodin verkkokaupasta 20 % alennus kaikista normaalihintaisista tuotteista (pl. lahjakortit) 31.12.2023 asti.

Greenstar Hotelleista Leijonaemot saavat 13 % alennusta edullisimmasta päivän huonehinnasta 31.12.2023 asti.

Heijastuksin verkkokurssit
Studio Haave Jyväskylässä tarjoaa 10 % alennuksen Heijastuksin kursseille. Alennus koskee joogakursseja, workshoppeja tai äänimaljarentoutuksia ja on voimassa 23.6.23 asti. Heijastuksin tarjoaa lempeää joogaa, äänimaljojen sulosointuja, rentoutustunteja, voimaannuttavia hyvinvointiretriittejä ja luontokokemuksia.
Heijastuksin matkassa pääset kokemaan rauhaa, levollisuutta, rakkautta, iloa, itsesi löytämistä, rohkeutta ja voimaa. Heijastuksin viikkotoiminta tapahtuu omassa Joogastudio Haaveessa, Jyväskylän keskustassa. Lisäksi Heijastuksin järjestää joogaretriittejä ja hyvinvointilomia eri puolella suomea ja ulkomailla.

Hotelli Uusikuu Mikkelissä tarjoaa 10-15 % alennuksen listahinnasta 31.12.2023 asti.

Katja Greus Hermoratahieroja- yritys Lumijoelta tarjoaa Leijonaemojen jäsenille 5,00 €/hoito alennuksen kaikista kertahoidoista, sekä 3 kerran hermoratakäsittelysarjan alennettuun 168 euron hintaan.

Kissankulman eläintila: Leijonaemoperheille 5 euron alennuksen perheen sisäänpääsylipusta. Etu voimassa kesäkauden 2023.

Kommunikaatio ILO tarjoaa jäsenille Tukiviittomat ja Kuvat kommunikoinnin tukena -verkkokurssit yhteishintaan 190€ NYT 95€! Saat kaksi kurssia yhden hinnallä, sekä lisäksi saat bonuskurssin sekä Kommunikoinnin tukijat -yhteisön jäsenyyden. Tarjous voimassa 7.6.2023 asti.

Leikkien verkkokaupasta tai Tampereen myymälästä 10 % alennus normaalihintaisista tuotteista (pl. lahjakortit ja -paketointi). Myymälässä alennuksen saa mainitsemalla edusta kassalla. Etu voimassa 31.12.2023 asti.

Luonnokas oy tarjoaa Leijonaemojen jäsenille 10% alennusta normaalihintaisista palveluista. Yritys tarjoaa pysähtymiseen ja hyvinvointiin suunnattuja sauna- ja turvehoitoja, äänimaljarentoutuksia sekä erilaisia hyvinvointitapahtumia ja -ryhmiä Oulussa Voimalan saunalla tai Kempeleellä.

Moventuras tarjoaa FourX -sähköpyörätuoleista reilun 1000 € alennuksen Leijonaemojen jäsenille tuolien normaalihinnoista.

Novitan verkkokaupasta Leijonaemot ry:n jäsenille 20 %:n alennus normaalihintaisista tuotteista 31.12.2023 asti.

Pedapuu tuottaa, kehittää ja valmistaa pedagogista kuvitettua materiaalia varhaiskasvatukseen, lapsiperheille, erityslapsille sekä kouluille. Jäsenille tarjotaan -10 % alennus koodilla PEDAPUU.

Superfiilis tarjoaa Leijonaemot ry:n jäsenille 20% alennuksen tuotteista liikkeestä, Superfiilis Helsinki, Hietalahdenkatu 10, 00180 Helsinki tai verkkokaupasta. Alennus koskee myös kursseja ja verkkokursseja.

Onko sinulla tai tiedossasi toimi tai yritys, jonka tuotteista haluat kertoa Leijonaemojen jäsenille ja tarjota mukavia alennuksia? Ota yhteyttä toimisto@leijonaemot.fi tai puh. 040 753 1057 (ma-to klo 14-18).