Edut voimassa 31.12.2023 asti:

Foodin verkkokaupasta 20 % alennus kaikista normaalihintaisista tuotteista (pl. lahjakortit).

Greenstar Hotelleista Leijonaemot saavat 13 % alennusta edullisimmasta päivän huonehinnasta.

Hotelli Uusikuu Mikkelissä tarjoaa 10-15 % alennuksen listahinnasta.

Leikkien verkkokaupasta tai Tampereen myymälästä 10 % alennus normaalihintaisista tuotteista (pl. lahjakortit ja -paketointi). Myymälässä alennuksen saa mainitsemalla edusta kassalla.

Novitan verkkokaupasta Leijonaemot ry:n jäsenille 20 %:n alennus normaalihintaisista tuotteista.

Edut voimassa toistaiseksi:

Katja Greus Hermoratahieroja- yritys Lumijoelta tarjoaa Leijonaemojen jäsenille 5,00 €/hoito alennuksen kaikista kertahoidoista, sekä 3 kerran hermoratakäsittelysarjan alennettuun 168 euron hintaan.

Luonnokas oy tarjoaa Leijonaemojen jäsenille 10% alennusta normaalihintaisista palveluista. Yritys tarjoaa pysähtymiseen ja hyvinvointiin suunnattuja sauna- ja turvehoitoja, äänimaljarentoutuksia sekä erilaisia hyvinvointitapahtumia ja -ryhmiä Oulussa Voimalan saunalla tai Kempeleellä.

Moventuras tarjoaa FourX -sähköpyörätuoleista reilun 1000 € alennuksen Leijonaemojen jäsenille tuolien normaalihinnoista.

Pedapuu tuottaa, kehittää ja valmistaa pedagogista kuvitettua materiaalia varhaiskasvatukseen, lapsiperheille, erityslapsille sekä kouluille. Jäsenille tarjotaan -10 % alennus koodilla PEDAPUU.

Superfiilis tarjoaa Leijonaemot ry:n jäsenille 20% alennuksen tuotteista liikkeestä, Superfiilis Helsinki, Hietalahdenkatu 10, 00180 Helsinki tai verkkokaupasta. Alennus koskee myös kursseja ja verkkokursseja.

Tiedustelut etukoodeista sähköpostitse toimisto@leijonaemot.fi.


Onko sinulla tai tiedossasi toimi tai yritys, jonka tuotteista haluat kertoa Leijonaemojen jäsenille ja tarjota mukavia alennuksia? Ota yhteyttä toimisto@leijonaemot.fi tai puh. 040 753 1057 (ma-to klo 14-18).