Leijonaemot offers support for all the parents of special needs children, for fathers too.

The majority of activities and events of Leijonaemot is open to both parents, mothers and fathers. Leijonaemot also offers activities for fathers only like evening and weekend gathering where fathers can relax, enjoy outdoors and different activities and just  spend time with their peers.

Check out the current events for fathers only.

Facebook

Leijonaemojen jäsenenä isät ovat tervetulleita Leijonaemojen suljettuun Facebook-ryhmään ja osallistumaan keskusteluun. Facebookissa noudatamme samaa luottamuksellisuutta kuin muussakin toiminnassa ottaen huomioon alustan omat tietoturva-asetukset.

Puhtaasti miehiseen juttuun perustimme oman faniryhmän, joka oli alun perin nimeltään ”Urosleijonat”, mutta nimi muutettiin hiljattain nopean nimikilpailun tuloksena muotoon Leijonaäijät. Tämän ryhmän löytää Facebookista hakutoiminnolla ja sisään pääsee lähettämällä pyynnön. Leijonaäijät-ryhmä ei ole virallista Leijonaemot ry:n toimintaa.

Iseille löytyy myös Leijonaemojen verkkokaupasta jokaisen Leijonaäijän oma huppari, joka kestää tuskanhiet, ilon kyyneleet, tallirasvan, rään ja keijupölyn.  Tutustu ja tilaa omasi jo tänään, tuotteita on vain rajoitettu erä.