Tule mukaan Leijonaemojen #ojennatassusi-verenluovutuskampanjaan!

Kategoria: Astetta asiallisemmin | 0

Siitä se ajatus sitten lähti. Yksi Leijonaemojen työntekijöistä oli lähdössä luovuttamaan verta ensimmäistä kertaa, ja ehdotti työkavereita lähtemään mukaan. Työkaverit innostuivat ja varasivat ajan verenluovutukseen saman tien. Päätettiin innostaa muitakin ja tehdä luovutushaaste. Konsultoitiin Suomen Punaisen Ristin Veripalvelua, ja sitten kuultiin mahdollisuudesta perustaa Leijonaemojen oma VeriRyhmä, johon kuka tahansa voi liittyä. Ja ei muuta kuin tuumasta toimeen! Voit lähteä mukaan mistä päin Suomea tahansa. Mainitse luovuttaessasi ojenna tassusi, niin pääset liittymään Leijonaemojen VeriRyhmään mukaan.

Verenluovutus koetaan yhdistyksessä hyvin tärkeäksi, sillä monet Leijonaemojen jäsenten lapset, leijonanpennut, ovat tarvinneet lisäverta erityisen elämänsä alkutaipaleella. Nyt on Leijonaemojen vuoro olla auttamassa muita avuntarvitsijoita. Sairaaloissa on verenluovutukselle jatkuva tarve. Ala sinäkin hengenpelastajaksi ja liity luovuttajaksi Leijonaemot ry:n VeriRyhmään.

Tarkista, sovitko luovuttajaksi ja varaa itsellesi osoitteessa www.veripalvelu.fi. Huomioithan, että pandemia-aikaan verenluovutus on mahdollista vain ajanvarauksella. Myöskään ryhmäaikoja ei ole mahdollista saada. Siis, #ojennatassusi ja tee hyvää! Jos et voi itse luovuttaa, jaathan viestiämme eteenpäin. #ojennatassusi-kampanja on voimassa toistaiseksi. Leijonaemot ry kiittää avustasi!

#ojennatassusi #leijonaemot #VeriRyhmä #hengenpelastaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *