Leijona

Paikka auki järjestöassistentille

posted in: Astetta asiallisemmin | 0

Leijonaemot Ry:lla on paikka auki. Etsimme ketterään joukkoomme avuksemme innostunutta ja oma-aloitteista

JÄRJESTÖASSISTENTTIA

hoitamaan monipuolisia työtehtäviä Leijonaemojen toimistolle Helsingin Allergiataloon.

Työtehtäviin kuuluu mm.

  • erilaiset toimistotehtävät postituksista verkkokaupan asiakaspalveluun,
  • some-viestinnän tuottaminen yhdessä muiden tiimiläisten kanssa,
  • tapahtumien järjestäminen ja erilaisten käytännön asioiden hoitaminen sekä
  • monet muut, monipuoliset työtehtävät.

Kyseessä on Paikka auki! -hankkeen rahoittama yhden vuoden mittainen työsuhde.  Työtehtävään palkataan erityislapsen vanhempi, jolle työn ja lapsen hoidon yhdistäminen on haasteellista.  Työaika on 80 % normaalityöajasta. Työ tapahtuu pääosin toimistolla, mutta työajan joustot ovat mahdollisia tarpeen mukaan.

Järjestöassistenttina odotamme sinulla olevan hyvät vuorovaikutustaidot ja aito kiinnostus järjestötyötä kohtaan. Tietotekniset perustaidot (MS Office) auttavat tehtävässä suoriutumista.

Työsi tulee sisältämään yhtä lailla rutiineja kuin nopeaa reagointia edellyttäviä tilanteita. Positiivinen asenne ja halu tehdä tiimityötä ovat avainasemassa onnistumiselle.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan työtehtävän vertaistuen ja järjestömaailman ytimessä. Perehdytämme sinut työhösi ja teemme parhaamme, jotta tulet viihtymään osana tiimiämme.

Työ alkaa joulukuussa 2019.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV viimeistään 20.11. vt. toiminnanjohtajalle Pia Lemmetylle, pia.lemmetty@leijonaemot.fi

Lisätietoja voi tiedustella puhelimitse vt. toiminnanjohtajalta maanantaina, 11.11. tai 18.11. klo 9 – 11, puh. 040 753 1057.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *