Syyskokousterveisiä Tampereelta!

Kategoria: Astetta asiallisemmin, Vertaisten verkko | 0

Leijonaemot ry:n syyskokous järjestettiin tänä vuonna Tampereella 17.11.2018 yhdistyksen pikkujoulujen yhteydessä. Syyskokouksen esityslistalla oli mm. jäsenmaksujen suuruus, hallituksen puheenjohtajan ja hallituksen valinta erovuoroisten osalta sekä alustavan toimintasuunnitelman ja talousarvion esittely vuodelle 2019.

Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Merja Rukko, joka toimi puheenjohtajana myös 2018. Hallitukseen valittiin äänestyksen jälkeen uudelle kaksivuotiskaudelle Kari Liukonsuo ja uutena Noora Hakala. Varajäseniksi valittiin uudelle kaudelle Leena Lauri sekä uutena Jutta Reinhardt.

Leijonaemot ry:n hallitus vuonna 2019 on seuraava:

Puheenjohtaja Merja Rukko (Espoo)

Hallituksen jäsenet vuonna 2019

Varsinaiset jäsenet
Noora Hakala (Nokia)
Terhi Kolari (Tampere)
Kari Liukonsuo (Pirkkala)
Johanna Vesanen (Lempäälä)

Varajäsenet:
Veli-Matti Kuha (Kuopio)
Kai Laitinen (Nummela)
Leena Lauri (Lieto)
Jutta Reinhardt (Tampere)

Syyskokous vahvisti jäsenmaksun, joka on edellisen vuoden tapaan 15 € henkilö- ja perhejäseneltä.

Yhdistyksen työntekijät esittelivät kokoukselle alustavan toimintasuunnitelman ja talousarvion. Kohdassa muut asiat keskusteltiin yhdistyksen toiminnan kasvamisesta sekä uusien hankkeiden etenemistä. Todettiin, että toimintaan tarvitaan lisää koulutettuja vapaaehtoisia, jotta hankkeet ja yhdistyksen muu toiminta voidaan toteuttaa. Kokouksen lopuksi toiminnanjohtaja kutsui vapaaehtoisia mukaan suunnitteluviikonloppuun, joka pidetään tammikuussa.

Loppuilta vietettiin pikkujoulujen merkeissä. Tarjolla oli aivan loistavaa ruokaa ja musiikkia bändiltä Isä, Poika ja Paha henki, joka sai innokkaimmat railakkaasti tanssimaan. Haluan kiittää kaikkia kokoukseen ja pikkujouluihin osallistuneita. Oli ihana nähdä teitä kaikkia. Erityiskiitos menee meidän tonttutoimikunnalle eli Terhi Kolarille ja Kati Vaarille!

Janet Grundström, toiminnanjohtaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *